kETO PIECZEŃ W BOCZKU
Rarytas dla mięsożerców którym sam jestem. Kiedyś przez 5 lat nie jadłem mięsa a teraz zastanawiam się po co to robiłem przecież to jest tak pyszne. Przez to straciłem kilka lat smacznego jedzenia :)
Dziękuję Stwórcy za krowy i świnki bo są cudowne i bardzo dobrze ich mięso wpływa na moją siłę, wygląd i testosteron :)
Dzisiaj w moim menu pieczeń w boczku z serem w środku. Danie o wyrazistym smaku i łatwe w przyrządzeniu a do tego pełne mocy.
SKŁADNIKI
700 g mielonego wieprzowo - wołowego
220 g boczku w plastrach
30 g mąki kokosowej
120 g sera cheddar
250 g pieczarek
100 g cebuli
1 jajko
40 musztardy
sól
pieprz
tymianek
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Ułóż boczek na dnie formy tak żeby później zawinąć mięso
Mięso wymieszaj z resztą składników oprócz sera
Wyłóż połowę mięsa na boczek dodaj starty ser i przykryj mięsem. zawiń boczkiem
Nagrzej piekarnik do 200 stopni wstaw pieczeń i piecz 30 minut
MAKRO
KCAL 2880
BIAŁKO 212 g
TŁUSZCZ 211 g
WĘGLOWODANY 27 g
Komentarze
Prześlij komentarz