Sałatka z fetą i malinami
SKŁADNIKI
70 g orzechy wloskie
100 g mieszanka sałat
140 g sera feta
70 g malin
50 g cebulka dymka
20 g musztarda
łyzka octu winnego
50 g oliwy z oliwek
KCAL 1350 BIAŁKO 35 g TŁUSZCZ 127 g WĘGLOWODANY 30,3
SPOSOB PRZYGOTOWANIA
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Umieść w nim orzech i opiekaj 5 minut
Połącz pokrojoną dymkę, musztardę, ocet i oliwe
Sałate umieść w misce i polej połową dressingu
Dodaj ser maliny i orzechy
70 g orzechy wloskie
100 g mieszanka sałat
140 g sera feta
70 g malin
50 g cebulka dymka
20 g musztarda
łyzka octu winnego
50 g oliwy z oliwek
KCAL 1350 BIAŁKO 35 g TŁUSZCZ 127 g WĘGLOWODANY 30,3
SPOSOB PRZYGOTOWANIA
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Umieść w nim orzech i opiekaj 5 minut
Połącz pokrojoną dymkę, musztardę, ocet i oliwe
Sałate umieść w misce i polej połową dressingu
Dodaj ser maliny i orzechy
Komentarze
Prześlij komentarz