Keto naleśniki z farszem szpinakowo-pieczarkowym
SKŁADNIKI
200 g szpinaku
100 g salami wieprzowe
250 g pieczarek
2 ząbki czosnku
40 g oleju kokosowego
25 g natki pietruszki
100 g sera cheddar
sól
pieprz
ostra papryka
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na oleju podsmażamy pieczarki, dodajemy salami, przeciśnięty czosnek, wszystko doprawiamy. Smażymy parę minut na koniec dodajemy szpinak i natkę.
Zdejmujemy z ognia i mieszamy z utartym żółtym serem. Zawijamy w naleśniki z ricotty
Zdejmujemy z ognia i mieszamy z utartym żółtym serem. Zawijamy w naleśniki z ricotty
https://ketoaktywny.blogspot.com/2019/11/keto-nalesniki-z-ricotta.html
MAKRO
KCAL 1300
BAIŁKO 61,7 g
TŁUSZCZ 108 g
WĘGLOWODANY 24,8 g
Komentarze
Prześlij komentarz