Keto jajka z jarmużem
SKŁADNIKI na 3 porcje
200 g jarmużu
8 jajek bio
24 g suszonej żurawiny
100 g orzechów włoskich
150 g masła
250 g wędzonego boczku
SPOSÓB PRZYGORTOWANIA
Na połowie masła podsmażamy jarmuż. Zdejmujemy z patelni
Wrzucamy pokrojony boczek i podsmażamy, dodajemy żurawinę i orzechy. Smażymy 2 minuty i dodajemy do jarmużu
Roztapiamy resztę masła i smażymy jajka sadzone
Wrzucamy pokrojony boczek i podsmażamy, dodajemy żurawinę i orzechy. Smażymy 2 minuty i dodajemy do jarmużu
Roztapiamy resztę masła i smażymy jajka sadzone
MAKRO
KCAL 3532
BIAŁKO 113 g
TŁUSZCZ 327 g
WĘGLOWODANY 43,5 g
Komentarze
Prześlij komentarz