Keto muffinki śmietankowo-owocowe
SKŁADNIKI na 12 szt
6 jajek
700 g śmietanki 30%
100 g blanszowanych migdałów
200 g jagód
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Nagrzewamy piekarnik do 200 stopni
Migdały kruszymy.
Przesypujemy do garnka i zalewamy śmietaną,
Gotujemy 15 minut, później studzimy
jajka mieszamy z śmietaną migdałową i ubijamy
Formy na muffiny smarujemy masłem wrzucamy po kilka porzeczek i zalewamy śmietaną
Pieczemy 15 minut
Migdały kruszymy.
Przesypujemy do garnka i zalewamy śmietaną,
Gotujemy 15 minut, później studzimy
jajka mieszamy z śmietaną migdałową i ubijamy
Formy na muffiny smarujemy masłem wrzucamy po kilka porzeczek i zalewamy śmietaną
Pieczemy 15 minut
MAKRO
KCAL 3251
BIAŁKO 83,4 g
TŁUSZCZ 304 g
WĘGLOWODANY 66,4 g
Komentarze
Prześlij komentarz