keto pomidorowa z kiszoną kapustą
SKŁADNIKI na 6 porcji
1 litr keto rosołu
500 g kiszonej kapusty
1 cebula
700 ml passaty pomidorowej
100 g oliwy z oliwek
30 g oleju kokosowego
500 g golonki z rosołu
200 g śmietany 30%
sól
pieprz
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Kapustę wyciskamy i szatkujemy razem z cebulą.
Na patelni rozgrzewamy oliwę i podsmażamy najpierw cebulę po paru minutach dodajemy kapustę.
Smażymy 10 minut i wlewamy passate pomidorową i przyprawiamy
Zalewamy wszystko rosołem z golonką i olejem kokosowym.
Gotujemy 20 minut po czym wlewamy śmietanę
MAKRO
KCAL 3617
BIALKO 178 g
TŁUSZCZ 280 g
WĘGLOWODANY 66,7
zdjęcie zrobione przez koleżankę jej profil na Instagramie @kashmir_foto
#keto #ketodieta #ketoprzepisy #ketozupa #ketoobiad #ketoodchudzanie #dietaketogeniczna
zdjęcie zrobione przez koleżankę jej profil na Instagramie @kashmir_foto
#keto #ketodieta #ketoprzepisy #ketozupa #ketoobiad #ketoodchudzanie #dietaketogeniczna
Komentarze
Prześlij komentarz